:: IGNASI LÓPEZ


IGNASI LÓPEZ(Premià de Mar, 1970)
Fotògraf, disenyador. Editor de Bside Books, conjuntament amb Carlos Albalá.Ha treballat en fotografia sobre dels estereotips i l’ús del temps d’oci i de lleure i sobre la seva relació amb el territori a través de diferents formats de representació, buscant els límits entre llenguatge, concepte i format en els mitjans d’impressió industrial.

Fóu contractat pel Centre National des Arts Plastiques de Paris (CNAP) per crear un imaginari postal sobre la ciutat de Toulouse. Ha exposat i projectat el seu treball a Espanya, França, Itàlia, Anglaterra, Argentina, Costa Rica i Estats Units en centres com el CCCB (Barcelona), CGAC (Santiago), MARCO (VIGO) La Panera (Lleida). En 2005 exposà a PHOTOESPAÑA (Madrid), festival en el qual fóu finalista de Descubrimientos 1999 i 2000.
Actualment treballa en diversos projectes formatius i d’edició. 
Ha realitzat, en colaboració amb la comissària Marta Dahó, el projecte fotogràfic AGROPERIFÈRICS sobre creació de llocs agrònoms perifèrics d’ocupació alegal, pel qual va rebre una beca del CoNCA i s'ha publicat a través de Bside Books.

Ha impartit tallers d'autoedició en diversos formats. Juntament amb Román Yñan han coordinat i impartit el seminari "Fotografía i autoedició" a GrisArt amb la col·laboració de The private Space.
També ha sigut professor invitat al "Máster en Fotografía de Autor y Proyectos Profesionales" de l'escola LENS de Madrid.


................................................................................


PHOTOGRAPHIC PROJECT
IGNASI LÓPEZ