:: CONSUELO BAUTISTAPHOTOGRAPHY
BIOGRAPHY
CONSUELO BAUTISTA
Llicenciada en publicitat a la universitat de Bogotà, Colòmbia, Jorge Tadeo Lozano. Actualment viu a Barcelona i exerceix com a fotògrafa independent.

Durant els últims 25 anys ha realitzat projectes a Cuba, Colòmbia, Israel, Montenegro, Galícia, Astúries, Barcelona, Marroc, Senegal i Mèxic, lligats a la fotografia documental, amb una visió d'autor. Els projectes han estat exposats i publicats en diferents mitjans, revistes i catàlegs a nivell nacional i internacional.El 2007 li va ser atorgat el premi "Arts plàstiques Ciutat de Barcelona" pel projecte "Als invisibles".
Durant 4 anys va recórrer fotografiant Colòmbia, Mèxic, Argentina i Brasil, patrimoni cultural i natural per a la companyia Gas natural.

Ha impartit Masterclass a la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Fotografia de Terrassa, Politècnica de Catalunya, Universitat dels Andes de Bogotà ia l'Escola d'Art d'Oviedo i l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, participant a més, en taules rodones i projeccions en diferents trobades fotogràfics a Espanya i Llatinoamèrica.

Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, La Vanguardia, El Periódico i habitualment com a fotògrafa al diari El País, Barcelona. És membre fundador de l'associació CENTRE DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL DE BARCELONA lafotobcn.