NOU TALLER D'AUTOEDICIÓ EXPERIMENTAL!!!


ROMÁN YÑAN I IGNASI LÓPEZ
"AUTOEDICIÓ EXPERIMENTAL"



Taller pràctic, on els fotògrafs i editors Ignasi López [Bside Books]  i Román Yñan [Standard Books] compartiran la seva experiència en el camp editorial amb els participants, generant una dinàmica d'aprenentatge tècnic i de col·laboració a partir del qual poder capacitar cada participant a generar la seva pròpia edició.


Considerem que editar és un procés cognitiu previ al concepte de publicació i fins i tot independent a aquest, que pot ser individual o compartit, intens o dilatat en el temps. Proposem un taller d’edició intens però colectiu, on la interacció entre tots els parcicipants generi un procés de coneixement compartit que ajudi a millorar i optimitzar els projectes individuals presentats. Pretenem generar una dinàmica d’autoedició experimental col·laborativa.

Per fer-ho possible cada participant haurà de portar un petit text, un objecte, una imatge, una publicació de referència i un projecte tancat o en procés de finalització (ja sigui d'imatges, textos, il·lustracions,...). El contingut d'imatges i textos amb els quals voleu fer l'edició caldrà portar-los en paper (còpies de treball qu no cal que siguin d’alta qualitat, d'unes mides aproximades entre 10 x 15 i A5 aprox) i també en un PEN drive el primer dia del taller. 

Destinat a persones inquietes amb necessitats d'autoeditar-se una publicació.

* EN AQUEST TALLER QUALSEVOL EDICIÓ ÉS POSSIBLE!!!

DURACIÓ DEL CURS_KVARTIRMIK 
20 hores / DURANT 3 CLASSES EL CAP DE SETMANA.


DIVENDRES 16 DE 17 A 20 HORES.
DISSABTE 17 D'10 a 14 HORES I DE 16 a 20 HORES.
DIUMENGE 18 D'10 a 14 HORES I DE 16 a 20 HORES.

FOTÒGRAFS 
ROMÁN YÑAN&IGNASI LÓPEZ

PARTICIPANTS
MÀXIM 12 PLACES.

PREU TALLER
180 EUROS.

…NO ET PREOCUPIS  ENS HO MUNTEM! ET VENIM A BUSCAR A L'ESTACIÓ O ET BUSQUEM ALLOTJAMENT ENTRE LA GENT DEL COL·LECTIU.

…I A MÉS A MÉS  LA FOTO_FIDEUÀ O PRODUCTE DE TEMPORADA! PER ALS PARTICIPANTS QUE DESITGIN COMPARTIR UNA JORNADA FOTO_GASTRONÒMICA COMPLERTA. (30 EUROS).

INCLOU
DISSABTE I DIUMENGE, PICA PICA DE FOTOGERMANOR (DINAR)